Használati útmutató Flekosteel

Utasítás a Flekosteel gélhez

Azok a betegek, akik sok éven át szenvedtek ízületi fájdalomtól, több tucat gyógyszert kipróbáltak, és nem tudtak javulást elérni. Ezt alátámasztja számos fórum, ahol az emberek panaszkodnak a következő gyógyszerre.

A

A Flekosteel krém nemcsak a fájdalmas érzések és kényelmetlenségek kiküszöbölésére irányul, hanem a probléma okának leküzdésére is. A használatra vonatkozó javallatok különösen ajánlottak a gyógyszer alkalmazásához a mozgásszervi rendszer betegségeitől szenvedő betegek, a sportolók és az idősek számára.

Az eszköz használata

A Flekosteel használata, a termék alkalmazása

A pozitív eredmény elérése érdekében gondosan el kell olvasnia a használati utasítást, amelyet a gyártó hivatalos honlapján megismétlnek. A kézikönyv részletesen elmagyarázza a gyógyszer alkalmazását. A krém felvitelének szakaszai:

  1. Először alaposan öblítse le az érintett területet meleg vízzel.
  2. Ezután szárazra kell törölnie a bőrt.
  3. Ezt követően óvatosan masszírozzon be egy kis krémet a bőrbe, amíg az állaga teljesen felszívódik a hámba.
  4. A masszázst 5 percig kell folytatni.

Az ízületi és hátfájás elleni gélt csak az alkalmazás pillanatától számított egy óra elteltével lehet lemosni. Az eljárást ajánlott naponta 2-3 alkalommal megismételni, a tünetek függvényében. Ezenkívül a gélt egyszer lehet használni, amikor versenyre készülünk, edzünk, vagy az izmokat ellazítjuk.

A gél egyszerű használata ízületi és hátfájás ellen a kényelmes csomagolásnak köszönhető. A krémet legfeljebb 50 ml-es csövekben állítják elő. A gyógyszer fogyasztása gazdaságos, és az alapok elégségesek egy napi havi használatra - egy terápiás tanfolyamra. Belül behatolva a Flekosteel alkatrészei:

  • meleg szövetek;
  • ellazítja az eldugult izmokat;
  • megszünteti a fájdalmat;
  • enyhíti a duzzanatot.

A gél a test bármely pontján alkalmazható. A természetes összetétel nem okoz mellékhatásokat, otthoni használatra alkalmas. A Flekosteel gyógyszer azok számára, akik vissza akarják állítani az ízületek mobilitását. A gyógyszernek nincs ellenjavallata.

A Flekosteel gélt Magyarországon vásárolhatja meg a gyártó honlapján. Megfizethető árakat kínálunk és garantáljuk az áruk minőségét.