Vélemények erről: Flekosteel

 • Viktória
  Pár hónappal ezelőtt rheumatoid arthritis-t diagnosztizáltak nálam. Annak érdekében, hogy az ízületek ne sérüljenek teljesen, úgy döntöttem, hogy keresek egy olyan gyógymódot, amely segít megbirkózni a problémával. A megoldás Flekosteel gél volt. Szeretném megjegyezni, hogy a gél valóban eredményt ad. A kenőcs kumulatív hatású, ezért a fájdalom nem tér vissza a kúra után.
  Flekosteel
 • Gergõ
  Sportoló vagyok, és az ízületi fájdalom gyakori jelenség a karrierem során. A Flekosteel gél segít az izmok ellazításában edzés vagy verseny után, valamint felgyorsítja a szövetek regenerálódását. A krémet szabálytalanul használom, de még ezzel az alkalmazással is eredményt ad a termék.
  Flekosteel
 • Levente
  50 évesen az ízületek már éreztetik magukat, és térdem kifelé fordult este vagy hirtelen hőmérsékletváltozással. A Flekosteel kenőcsben találtam meg üdvösséget, amelyet az orvos tanácsot adott nekem. A gyógyszer hatásspektruma bizalmat ébreszt, és az eredmény nem hagy kétséget a gyógyszer hatékonyságával kapcsolatban.
  Flekosteel
 • Dániel
  A Flekosteel kiváló kenőcs fájó ízületekre. Ha nehezen mozog, a hosszú séták fájdalmat és duzzanatot okoznak az ízületekben, erősen ajánlom kenőcs használatát. A Flekosteel gél segített nekem, és már egy hónappal a kúra után visszatérhettem az aktív életbe.
  Flekosteel
 • Bence
  Gyakran járok edzőterembe, és szeretek futni. Természetesen a sport iránti ilyen szenvedély nem teljes sérülések nélkül. A Flekosteel segít megbirkózni az ízületi fájdalmakkal az esések során. Véletlenül találtam meg a gélt, valamilyen fórumon megtudtam. Kipróbáltam, tetszett az eredmény. Meglepődtem, hogy az ízületek krémje kizárólag természetes összetevőket tartalmaz.
  Flekosteel
Felhasználói értékelés Flekosteel
4.6
7